Stenen, der satte sig

Da Urkrafts andet album skulle laves, gik jeg i tænkeboks for at finde på en historie, der på den ene side tilgodeså min tegnestil, det tidsforbrug jeg ville og kunne bruge på at lave den og en historie, der ville tilgodese det voksne publikum. 

Jeg kom til at tænke på en gammel historie, som jeg holdt meget af, men som ingen rigtig fattede, hvilket ærgede mig, da jeg syntes budskabet var stort, flot og vigtigt. Det vigtigste ved enhver tegneserie er dens historie, tegningerne er, efter min mening, blot et redskab til at fortælle den historie. Derfor begyndte jeg at bruge mange timer på at videreudvikle historien. 

Den handler om at være bange for at miste. Sten er trist, fordi han har mistet, og derfor isolerer han sig og bliver tilskuer til livet. Så bliver han ihvertfald ikke såret og der er ingen, der kan gøre ham noget. Problemet er, at det også gør ham ensom og tilskuer til livet selv. Han lever derfor ikke. Først da han tager chancen, begynder han at leve. Jeg tror de fleste har prøvet det, spørgsmålet er om denne isolering har været kort eller lang. 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *