En skør verden (1994-95)

En Skør Verden arbejdede jeg på i et par år, det var vittighedstegninger. Jeg kan se nogle dem er fra 1994 og andre fra 1995. Om jeg puttede flere ind i denne “serie” kan jeg ikke huske på stående fod.

Jeg er ikke sikker på jeg nogensinde kom så langt som at forsøge et salg af den. Jeg var meget udsendt på FN missioner i den periode, hvilket nok delvis har været forklaring på det ikke skete så seriøst.

Farvelægningen af den øverste er sket adskillige år efter uden jeg kan huske hvornår. Umiddelbart er det dog ikke en serie, der har gjort det store indtryk på mig lave, så jeg kan ikke huske så meget om den. En del af vittigheder blev senere omtegnet til “Løse Streger”.

 

 

Hvad synes du om indholdet? Du må gerne uddybe i kommentarfeltet.

Resultat: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Skal du være den første til at stemme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *