Sådan går livet sin stille gang (2015)

Da Urkraft tegneserie kollektivet startede op, var jeg var med i den første udgivelse. Jeg havde ingen ide om, hvad jeg skulle lave til første nummer. Eneste betingelse var, at det skulle henvende sig til voksne og derfor duede mine Lau Larve historier ikke, som redaktøren Tue fortalte mig. For en sjælden gang skyld lyttede jeg faktisk efter hvad en redaktør sagde.

Tiden gik og jeg endte med at finde på denne historie, hvor jeg nappede en masse fra tidligere humørstriber. Det blev egentlig ret vellykket, selvom jeg aldrig er blevet helt til tilfreds med slutningen. Ideen var at tingene gentog sig, men det synes jeg ikke kommer særlig godt frem.

Oprindeligt blev den udgivet i sort-hvid, farverne synes jeg hjalp historien godt på vej. Her lærte jeg så på den hårde måde at altid huske at tekste i lag.

Min kollega Didde læste korrektur og tak for det.

 

 

 

 

 

Hvad synes du om indholdet? Du må gerne uddybe i kommentarfeltet.

Resultat: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Skal du være den første til at stemme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *