Lau Larve: Skoven Brænder (2008)

Dette er den uendelig historie. For det første er den skrevet adskillige år før jeg gik i gang med at tegne den, men da jeg endelig gik i gang med at tegne den tog det en evighed.

Skitserne til side 1-6 er lavet 1998-99 og først optegnet med tusch et par år efter. Derefter er siderne 7-10 lavet i 2002 og endelig er resten lavet i 2007-08, hvorefter der samme år blev lagt farver på. Det er helt absurd at det tog så lang tid, når man tænker over det. Det er kun 16 sider. Originalerne er gået tabt og er derfor taget fra min gamle hjemmeside. Derfor er opløsningen forholdsvis lav. Jeg krydser fingre for at man en dag digitalt kan opgradere dem til en bedre opløsning.

Hele projektet er et mærkeligt projekt, for jeg var umådelig doven eller havde formentlig mere stress end jeg troede, for i hvert fald tog jeg nogle af de billeder, der blev brugt i bogen af samme navn og indsatte dem fremfor blot at tegne dem igen. Det at lave historien blev i mit hoved til et enorm projekt. Med min tegnestil i mente burde en side tage 3-5 timer max, dertil kommer så digitalisering, farvelægning og tekstning.

Ved Skoven Brænder endte hele processen med at tage tæt på 10 år. Smæk r*ven i sædet og arbejde og lev med de fejl, der kommer.

Specielt i dag, hvor man bare kan rette dem efterfølgende i digitaliseringsprocessen.

 

Lau Larve og hans venner

 

Hvad synes du om indholdet? Du må gerne uddybe i kommentarfeltet.

Resultat: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Skal du være den første til at stemme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *