Jim på arbejde (1995)

Denne historie blev lavet sammen med en forfatter, som vist nok kom fra Randers, jeg tror, han hed Anders, men jeg er ikke sikker. Måske ser du denne post og kan genkende historien?

Jim skal have besøg af sin chef og skal skynde sig hjem og gøre sig klar. Derfor “låner” han en cykel og derfra går det helt galt. Der var flere ideer om at han skulle blive forvekslet med en eller anden bankrøver.

Lovende

Der var nogle lovende ting i den historie, dels den gennemgående ældre mand der skal udsættes for forfærdelige meget, anden er også med et par gange og virker da vist også meget godt. Jeg bemærkede også, hvor meget arbejde jeg havde lagt i bybillederne. Politiet virker jo også fint. Det er tydeligt at flirter med den fransk-belgiske stil.

Men, det er også klart hvad der ikke virker. Figuren Jim er slet ikke færdig udviklet, han ser meget forskellig ud fra side til, nogle steder ser han tyk ud, andre tynd, ansigtet er forskelligt fra billede til billede og det samme kan siges om de andre personer.

Det afbrudte samarbejde

Jeg kan ikke huske vi nogensinde stoppede med at arbejde på historien, en dag kom der ikke flere tekstsider og jeg gjorde ikke meget ved det og jeg ændrede også markant på hans historie, så der var nogle ting, der ikke var forventningsafstemt.

Jeg brugte også en frygtelig tid på siderne og den eneste grund til de optegnede fungerer rimeligt i dag er fordi jeg har digitaliseret dem. Den slags var der slet ikke mulighed for at gøre i 1995. Derfor havde serien heller ikke mulighed for at komme i nærheden af en trykmaskine dengang.

Hvad historien ender med finder vi aldrig ud, det må du selv tænke dig til. Men mon ikke det hele endte godt?

Hvad synes du om indholdet? Du må gerne uddybe i kommentarfeltet.

Resultat: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Skal du være den første til at stemme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *