Lau Larve: Den sure fugl (2009)

Jeg er ikke sikker på, hvornår denne her er fra. Men jeg kan til gengæld klart huske historien bag.

Jeg arbejdede på landsbyskolen Ørebroskolen og var billedkunstlærer på et valghold, der hed tegneserier. Jeg opdagede med tiden at det havde en god pædagogisk effekt, hvis læreren ikke gik rundt, men bare satte sig ned med ungerne og tegnede. Mens jeg tegnede skulle jeg også hjælpe eleverne, men det blev til denne lille søde historie med Lau Larve. Jeg har siden sat ny tekst ind, men ellers er den som den så ud dengang.

Holdet lavede et tegneseriehæfte, der blev trykt på skolens kopimaskine sådan at alle fik et eksemplar og der kom et par stykker på skolens bibliotek. Det kan være, det står der endnu?

Jeg havde helt glemt krakkylyky fuglen, måske den skal bruges igen på et tidspunkt.

 

 

Hvad synes du om indholdet? Du må gerne uddybe i kommentarfeltet.

Resultat: 0 / 5. Antal stemmer: 0

Skal du være den første til at stemme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *